Lenka Cimlerová

Nabídka

Zpět na úvodní stránku

Níže si můžete prohlédnout kompletní nabídku. Ceník jednotlivých položek naleznete v ceníku. V případě zájmu mě můžete kontaktovat (kontakty), třeba na adrese lenkacimlerova@seznam.cz.

Předporodní kurz vás pozitivně naladí na blížící se porod tak, aby se stal jedinečným zážitkem pro vás a dobrým startem pro miminko. Získáte informace i praktické dovednosti, které vám pomůžou zvládnout těhotenství, porod a usnadní péči o novorozené děťátko. Skupinová setkání probíhají formou diskuze.

Probírané body skupinového setkání: 

Předporodní kurz - Intenzivní

Nejintenzivnější z kurzů probíhá formou dvou čtyřhodinových setkání. První z nich je věnováno porodu, druhé pak poporodnímu období (příprava na kojení, šestinedělí, základy péče o miminko, atd.)

Předporodní kurz - Jednodenní

Jednodenní kurz probíhá o během víkendu (8-9 hodin). Je vhodný pro vícerodičky, maminky těsně před termínem porodu, nebo rodiče, kterým nevyhovuje setkání během týdne.

Předporodní kurz - Individuální

Individuální kurz je pro maminky s rizikovým těhotenstvím v pracovní neschopnosti nebo rodičům, kterým nevyhovuje skupinová forma kurzu. Setkání mohou probíhat v domácím prostředí.

Kurz přípravy na kojení

Kurz kojení je vhodný pro všechny prvorodičky nebo maminky, které měly problémy s kojením staršího dítěte.

Půjčovna

Nabízím zapůjčení kojenecké digitální váhy, půjčovné 150,- / týden.

Dále Vám mohu poskytnout elektrickou dvoufázovou odsávačku SWING™, půjčovné 200,- Kč / týden.

Také si můžete zapůjčit elektrickou odsávačku Mini Electric™, půjčovné 100,- Kč / týden.

A v neposlední řadě také elektrickou dvoufázovou odsávačku Swing Maxi™, půjčovné 350,- Kč / týden.

Ke každé půjčené odsávačce je třeba zakoupit nový vlastní odsávací set za 300,- Kč.

Konzultace v těhotenství

Přibližně hodinové setkání, zaměřené na prevenci komplikací v těhotenství, příprava na porod, přirozené prostředky tišící bolest, otec u porodu, kojení, apod. Možná kontrola krevního tlaku, vyšetření moči na bílkovinu, poslech ozev miminka, atd.

Laktační poradenství

Telefonická konzultace během dne. Také je možné domluvit hodinové setkání nebo hodinovou konzultaci v domácím prostředí.